Senaste nytt

Underbara underbara lilla värld. Som ni alla kanske vet så har min dator dött och blivit inlämnad till en dator doktor. Idag kom kostnadsförslaget på vad det skulle kosta att reparera min gamla skönhet.
Det är som i alla amerikansk filmer när folk sitter och väntar i väntrummet och doktorn kommer ut med en ledsen uppsyn och börjar meningen med: Jag är ledsen, vi gjorde allt vi kunde...  sen springer den avlidnes fru fram och storgråtande borrar ner ansiktet i hans bröst.

13 papp vill dom ha för att reparera henne. Det jävla medlet hade kortslutit hela tangentbordet och sedan gett sig på moderkortet som finns där under och fått detta att gå samma öde tillmötes. Bara för att göra allt lite jobbigare och hälla salt i såret så vill gamarna ha 1000 Kr bara för att säga att det ska kosta 12000 att fixa det. Det är billigare att köpa en ny dator, vilket även troligtvis kommer att göras. Men det är en så onödig och jobbig utgift.

Dock ett stort plus till Försäkringsbolag. 98% av tiden så använder man dom inte och tycker bara det är jobbigt att betala pengar till dom. Men det är når dom där sista 2% tar ut sin rätt som man är glad att dom finns.

Ps. Det borde finnas fler Ingenjörer och Änglar i världen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0